FJowners.com

General Category => Forum Suggestions => Topic started by: fj1289 on September 11, 2020, 10:34:48 PM



Title: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:34:48 PM
Or have I simply lost more of my mind?

It used to be go to gallery, copy the direct link, and insert it between the (http://) tags.  Now when I do that I end up with two hyperlinks and some   (http://) tags mixed in for good measure to make sure the images don’t show up in the post - but do show up in the preview pane.

Am I now supposed to just copy and past the direct link and not mess around with the other stuff anymore?

Testing...

http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg (http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg)


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:35:14 PM
Well, that didn’t work   


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:36:52 PM
http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg (http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg)

Tried again...


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:37:10 PM
Nope!


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:38:27 PM
(http://[url=http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg]http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg[/url])

And again.....


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:40:24 PM
On the last one, I typed in:

“(http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg)”

and it worked in preview


But got this after posting:
“(http://[url=http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg]http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg[/url])”

And shows nothing


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 11, 2020, 10:43:06 PM
 I can’t even put what I typed inside quotes to show it - it treats it like a picture with quotes on either side


 :Facepalm:






 :flag_of_truce:


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: Millietant on September 11, 2020, 11:51:23 PM
I’ve just posted whatever turns up below in the normal picture hosting manner.

(http://[url=http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg]http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg[/url])


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: Millietant on September 11, 2020, 11:55:39 PM
I’ve just posted whatever turns up below in the normal picture hosting manner.

(http://[url=http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg]http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg[/url])


And nothing showed up !!!

When I go to modify the post, the link is in the text but nothing is showing one the post - assuming it’s a glitch, or iPhone playing up !!


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: FJmonkey on September 12, 2020, 05:35:14 AM
You need to use the "insert image" to get the picture to display. You used "insert Hyperlink". I am not an Iphone user so I hope this helps. But you could also just type the [ img] [ /img] with the path in between.

[ img]http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg[ /img] - I added a few spaces to get this code to display. To view the code on this page, "reply with quote".

(http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg)


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: Millietant on September 12, 2020, 06:49:44 AM
In my post, I clicked on the insert image icon, which put the

(http://)

Text in the body of my post. I then copied the info from the gallery page for the photo

http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg (http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg)

And inserted it between the sets of brackets - as i normally do. I did it a few times and none of them produced at photo in my post. I've done it again now, below this text and hopefully it works (I'm using my iPad this time)

(http://fjowners.com/gallery/11/6213_30_08_20_12_07_48_1.jpeg)

If it's worked, this sentence should be showing below the picture of my FJ


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: Millietant on September 12, 2020, 06:54:18 AM
This is where I copied the link info from the gallery picture - it doesn't show up in my last post

(http://fjowners.com/gallery/11/6213_12_09_20_6_52_58.jpeg)


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: Millietant on September 12, 2020, 06:54:56 AM
All seems normal now from my iPad !!


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: Waiex191 on September 12, 2020, 07:59:34 AM
Seems to work fine for me.

(http://fjowners.com/gallery/11/171_29_08_20_7_57_42_9.jpeg)


Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 12, 2020, 09:42:24 AM
I have a feeling it may be related to me typing something up in the notes app on my iPad or iPhone first - then copying everything over to the reply window.  (Started doing that a few years ago after losing large posts while working on them and setting the phone down, switching apps, screen saver, etc).  I’m thinking the url tags may get added in the notes app and it “contaminates” my post when I copy it over.  Wasn’t a problem in the past - thinking apple must have changed something.   

Adapt and Overcome ....



Title: Re: Did Posting Pics that are Hosted Here Change?
Post by: fj1289 on September 27, 2020, 10:54:37 AM
Welp, based on my post last night - all of it just typed directly into the post window, and used the image tag button and pasted the direct link from the gallery between them, it still created the “extra” url tags again. 

Did it from my iPad - I’ll try from the computer